EAT SUITE

SUDAR PERCUSSION & MATEJ MEŠTROVIĆ

Eat Suite, prvi studijski album Mateja Meštrovića i Sudar Percussion ansambla oduševio je publiku i struku inovativnim glazbenim rješenjima i originalnim pakiranjem CD-a u limenci kojim su ostvarili nominaciju za nagradu Porin u kategoriji za najoriginalniji dizajn. O projektu je snimljen i dokumentarni film „Sudar u dvorcu“ u režiji Arsena Oremovića koji je na brojnim filmskim festivalima u Europi nagrađivan od publike i žirija.

Album Eat Suite je 2015. godine osvojio dvije prestižne nagrade na Independent Music Awards u SAD-u, a bio je nominiran u čak 6 kategorija od koji se posebno izdvaja nominacija za najbolji instrumentalni album. U istoj je kategoriji bio nominiran i za hrvatsku diskografsku nagradu Porin.

PROGRAM

Paprikash
Creme Brulee

Sarma, Sarma
Musaky

Pravo je čudo kako autorska instrumentalna glazba uz energiju ansambla Sudar Percussion na svakom koncertu diže publiku na noge.

Eat suite
 • Hrvoje Horvat

  „rock s jajima do koljena“ (Muzika.hr)

 • Ney Rosauro

  „album ima potencijala postati veliki udaraljkaški hit“.

 • Irena Paulus

  „najotkačenija skupina muzičara na ovim prostorima“

 • Dubravko Jagatić

  „Eat Suite je cjelina u kojoj se može prepoznati skladateljski genij legendarnih skladatelja klasične glazbe kroz povijest ali uz neskriveni utjecaj punka, break beata i popularne glazbe bez koje je soundtrack današnjeg života nezamisliv“ (Rolling Stone)