Oxygene

Pogledajte live streaming  – koncert u dvorani Vatroslav Lisinski


OXYGENE – JEAN  MICHEL  JARRE

SUDAR PERCUSSION

 

Najotkačenija grupa muzičara na ovim prostorima“, najavljuje dugoočekivani koncert 11. veljače 2018. godine, u Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinkog, svojevrsnu krunu projekta Oxygene započetog 2016. godine. Sudarovci će u sebi svojstvenom energičnom stilu izvest glazbu Jean-Michela Jarrea koja već četiri desetljeća oduševljava obožavatelje elektronske glazbe diljem svijeta.

Naslovna skladba projekta, Oxygene IV, u izvedbi Sudar Percussiona primila je nevjerojatno pozitivne kritike ne samo od publike već i od samog Jean-Michela Jarrea i njegovog diskografa Francis Dreyfus Music, BMG France s kojima Sudarovci ostvaruju međunarodnu suradnju. Obradom dijela opusa velikog pionira elektroničke glazbe, Sudar ruši nove granice i radi veliki iskorak u promociji udaraljki u Hrvatskoj.

Spoj elektroničke glazbe i klasičnih udaraljkaških instrumenata novi je izazov ansambla i korak dalje u otvaranju glazbenih mogućnosti.  Uz posebne audio vizualne spektakularne efekte, Mješoviti zbor iz Slovenije, trubača Darka Sedaka-Benčića i goste iznenađenje, Sudar će dvoranu pretvoriti u multumedijalnu iluziju, a posjetitelje ostaviti bez daha u neponovljivom multimedijalnom spektaklu.

Ulaznice moguće kupiti na blagajni dvorane ili online na www.ulaznice.hr

 

U duhu božićnog darivanja Sudar svoje fanove u suradnji s Uberom, daruje prvom besplatnom vožnjom do 35 kuna uz upisivanje promotivnog koda SUDARPERCUSSION.

 

Snimanjem glazbenog video spota za skladbu Oxygene IV francuskog skladatelja Jean Michel Jarrea, Sudar Percussion ansambl napravio je još jedan iskorak u svom stvaralaštvo. Spot čija je premijera simbolično bila 16. rujna 2016. godine, na Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača, snimljen je na prekrasnom zagrebačkom Medvedgradu u režiji Sandre Mihljević.

Oxygene IV. najavljuje novi album koji će kao i prošli producirati Branimir Mihaljević, a predstaviti će najpopularnija djela pionira elektroničke glazbe u energičnom stilu SUDAR Percussiona i vratiti oduševljenje koje je Jean Michel Jarre izazvao prije četiri desetljeća.

 Snimka skladbe Oxygene IV dobila je nevjerojatno pozitivne kritike ne samo od publike već i od samog Jean Michel Jarrea i njegovog diskografa Francis Dreyfus Music, BMG France s kojima sada ostvaruju međunarodnu suradnju.

FROM MEDIA

Download SUDAR_rider